Θεατρικές ΔραστηριότητεςΚουκλοθέατρο

Ο Τρυφεράκανθος της Ε.Πριοβόλου

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας τρυφεράκανθος που ζούσε στο λιβάδι με τα στάχυα, τις κόκκινες ανεμώνες και τα τριφύλλια. Είχε φίλο του τον ήλιο που τον ξυπνούσε το πρωί. Το φεγγάρι που τον νανούριζε με τον αυλό του τις νύχτες.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας τρυφεράκανθος που ζούσε στο λιβάδι με τα στάχυα, τις κόκκινες ανεμώνες και τα τριφύλλια. Είχε φίλο του τον ήλιο που τον ξυπνούσε το πρωί.

Το φεγγάρι που τον νανούριζε με τον αυλό του τις νύχτες. Τον αγέρα που του τραγουδούσε γλυκά και μια γέφυρα ουράνιο τόξο για να σεργιανίσει στον ουρανό. Δεν είχε όμως φίλους τ’ άλλα ζωντανά του λιβαδιού, που του άνοιξαν πόλεμο.

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο Άνεσις

Έτσι ο τρυφεράκανθος αντέδρασε και έγινε ακανθόχοιρος και πλήγωνε όποιον τον πείραζε. Μέχρι που έχασε και τους φίλους του. Πέρασε μεγάλες περιπέτειες ο ακανθόχοιρος που ήταν τρυφεράκανθος. Αλλά επειδή εξακολουθούσε να έχει τρυφερή ψυχή και δεν άντεξε τη μοναξιά ο ακανθόχοιρος ξανάγινε τρυφεράκανθος.
Όμορφο παραμύθι που “παίζει” με τις έννοιες της φιλίας, της συνύπαρξης και της αγάπης.

Στην ομάδα έλαβαν μέρος:

Καρδαμπίκη Νικαίτη, ΧριστοδουλοπούλουΝτίνα,Χαραλαμποπούλου Λίτσα, Καραγιάννη Αλεξάνδρα, Σουμέλη Καλλιρόη, Χαρέμη Κάτια, Χαραλαμποπούλου Ράνια, Σουμέλη Ολγα, Καράφη Ελένη

Σκηνικά – Κούκλες : Καρδαμπίκη Νικαίτη

 

Show More

Σχετικά άρθρα